parallax background

GLAZBENI KAMP VRSAR

Glazbeni kamp Vrsar osmišljen je kako bi mladim, darovitim i motiviranim glazbenicima omogućio usavršavanje vještina i znanja kod priznatih umjetnika i pedagoga u Hrvatskoj.

U inspirativnom okruženju i opuštenoj atmosferi polaznici će imati priliku razvijati svoje glazbeno umijeće te u kratkom vremenu kroz intenzivan i osmišljen rad usavršiti tehniku sviranja. Ukoliko pokažu interes, polaznici će se moći usavršavati na radionicama komorne glazbe te u području glazbene teorije i solfeggia, kao bitnog preduvjeta za kvalitetnije i sveobuhvatnije glazbeno obrazovanje.  

Svaki polaznik će tijekom kampa imati individualne poduke iz instrumenta te mogućnost svakodnevnih konzultacija s mentorom. Na samom kraju nastupit će na završnom koncertu u sklopu svečane podjele diploma. 

U slobodno vrijeme, polaznici će moći vježbati, družiti se, sudjelovati u fakultativnim izletima, baviti se sportom, kupati u bazenu, a u večernjim satima biti će organiziran i bogat animacijski program. 

Smještaj sudionika na bazi punog pansiona organiziran je u predivnom hotelu Pineta Vrsar, a predavanja se održavaju u hotelu Pineta i Umjetničkoj školi Poreč – Područnom odjelu Vrsar. 

Organizacijski tim Glazbenog Kampa Vrsar čine entuzijasti, pedagozi i roditelji koji su svjesni važnosti obrazovanja u optimalnim uvjetima, balansa rada i opuštanja, druženja kroz glazbu i zajedničkog muziciranja te holističkog pristupa glazbi. Prateći svjetske trendove u glazbenom obrazovanju, svakom će se polazniku omogućiti optimalan razvoj (sp)osobnosti i pomicanje osobnih granica. 

Glazbeni Kamp Vrsar bit će zasigurno vjetar u leđa za daljnji napredak i uspomena za cijeli život!


NAŠI PREDAVAČI

Dobrodošli u Vrsar

Smješten na zapadnoj obali Istre, na samom ulazu u Limski zaljev, Vrsar je mjesto čarobnih morskih vizura, živih boja i tipične mediteranske ljepote. Čuvajući svoju ribarsku tradiciju i bogatu povijesnu baštinu, ovaj mali gradić već desetljećima privlači umjetnike. Srednjevjekovna starogradska jezgra Vrsara leži na brežuljku uz more, odakle se s brojnih vidikovaca pruža nezaboravan pogled na pučinu i arhipelag od 18 otočića. Utočište ribara i pomoraca, vrelo nadahnuća za umjetnike, Vrsar je mjesto koje inspirira.

Hotel Pineta u kojem borave svi sudionici Glazbenog Kampa Vrsar, smješten je na vrhu brežuljka u šumici pinija, po kojoj je i dobio ime. Hotel Pineta pruža jedinstven pogled na povijesnu jezgru Vrsara, Jadran i otoke.
Organizator: Ars Cultura – udruga za promicanje kulture i izvedbenih umjetnosti
Podrška: TZ Vrsar, Maistra Hospitality Group, Umjetnička škola Poreč – Područni odjel Vrsar.

  • Glazbeni Kamp Vrsar
  • Glazbeni Kamp Vrsar
  • Glazbeni Kamp Vrsar
  • Glazbeni Kamp Vrsar
  • Glazbeni Kamp Vrsar
  • Glazbeni Kamp Vrsar
  • Glazbeni Kamp Vrsar
  • Glazbeni Kamp Vrsar